0492 820936 info@salaccount.nl

Paychecked

Maak met Paychecked uw bedrijf tot de norm

Steeds meer opdrachtgevers in de transport- en logistieke sector eisen van jouw volledige garantie dat je de loon- en personeelsadministratie van het eigen bedrijf puik voor elkaar hebt. Met het Paychecked keurmerk kan je je opdrachtgevers die garantie bieden.

Waarom het Paychecked keurmerk?

Met de invoering van de Wet Aanpak Schijnconstructies (WAS) kunnen zowel jij als jouw opdrachtgevers aansprakelijk worden gesteld als blijkt dat loon- en cao gerelateerde zaken in het bedrijf niet goed gaan. Me dunkt dat een opdrachtgever daarom eerder voor een Paychecked gecertificeerd bedrijf zal kiezen dan voor een bedrijf die geen keurmerk heeft. Door het behalen van het Paychecked keurmerk voorkom je dus dat je om die reden geen klanten en omzet misloopt.

Waar verkrijg je het Paychecked keurmerk?

Door inschakeling van één van de daartoe gespecialiseerde inspectie-instellingen. Zij beoordelen of jouw bedrijf keurmerkwaardig is. Als dat zo is dan wordt je in het voor iedereen toegankelijke Paychecked register opgenomen.

Hoe verkrijg je het Paychecked keurmerk?

Uiteraard door je gehele personeels- en loonadministratie zodanig in te richten dat het voldoet aan de normen van het Paychecked keurmerk. Je wilt wel, maar je weet niet hoe? Soms zijn kleine aanpassingen al voldoende, soms is er meer voor nodig. Maar hoe het ook zij, op het eind van de rit staat jouw bedrijfsnaam wel te pronken in het Paychecked register. Wij zijn er voor je om dat waar te maken.

Elk bedrijf is uniek en vraagt een eigen aanpak. We brengen samen in kaart wat nodig om tot een succesvolle beoordeling voor het keurmerk te komen. Dus ga ervoor, wij helpen je!